Hjælp til valg og installation af internet

Der er flere forskellige muligheder, når man skal finde en løsning til sit internet i Blåvand, Vejers og Ho. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning til netop dit behov. Vi har igennem en årrække installeret internet for vores kunder i området og ved, hvilken løsning, der vil passe til netop dit behov og lokalitet. Vi yder gerne rådgivning og service på dette vigtige område.

Kundernes foretrukne valg er AirNet

AirNet er blevet et meget stærkt alternativ til de mere ”almindelige” internet løsninger. AirNet dækker det meste af Blåvand, Ho og Vejers . Det er et trådløst netværk, som blot kræver en modtagerantenne og en indvendig router.

Kontakt os for den bedste løsning til dit sommerhus/hus.

Installation af det trådløse internet

Vi installerer typisk modtagerantennen uden for sommerhus/huset. Det er vigtigt at finde et sted, hvor den kan få god forbindelse til sendemasten – med korrekt installation opnår vi lynhurtigt internet.

I øjeblikket er AirNet det absolut mest solgte produkt – og det netværk som Blåvand El-Center anbefaler i langt de fleste tilfælde. Det skyldes en meget attraktiv pris og den lette tilgængelighed.

Vi har stor erfaring med installering af AirNet – og vi tilbyder altid hurtig support og skulle uheldet være ude, så har vi nem adgang og erfaring med fejlsøgning  - mandag til fredag i tidsrummet 8 – 16.

Internet er ikke noget værd når hvis det ikke fungerer 🙂