Vi har i tidens løb udført mange forskellige og spændende opgaver, og føler os derfor godt klædt på til at møde nye udfordringer.

Vores elektrikere dækker hele området fra Vejers, Blåvand til Ho og ind til og med Varde, er klædt på til at hjælpe dig – uanset dit problem.

Vi stræber efter at være det naturlige lokale valg af elektriker i Vejers, Blåvand, Ho, Vrøgum og videre ind til Oksbøl og Billum.

Herunder kan du se nogle af vores faste kunder, som vi løbende hjælper med alt lige fra vedligeholdelse og fejlfinding i små og store  installationer til tilbygning og reparation samt radio-tv.

Vores kunder

Her er blot et lille udsnit af vores mange kunder - vi udfører alle slags el opgaver:

Super Best/Ørnskov i Blåvand, Blåvand Fyr, Ho Kro, Ho FerieCenter, Blåvand Kro, Sydbank i Varde, Dong-energy, Blåvand Bolsjer, Stjernecamping Vejers, Blåvand Bageri, Super Brugsen i Oksbøl, DanCenter, Novasol – DanSommer, Sol og Strand, Feriekompagniet, Admiral Strand , Blåvand Feriehusudlejning

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har en sjov historie, eller hvis I ønsker at give en hånd med, i forhold til en udtalelse om det gode arbejde Blåvand El-Center har lavet for Jer.

På vegne af

Personalet hos Blåvand El-Center