fbpx

Vi har erfaring & kompetencerne

Hos Blåvand El-Service har vi en lang række kompetencer, viden og "know how".

Læs mere om vores måde at arbejde på.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Kontakt os i dag.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Vi hjælper vores kunder med at gøre drømme til virkelighed.

Hos Blåvand El-Center vi har mange års erfaring og “know how” i branchen. 

Vores kunder og opgaver spænder meget bredt – men grundlæggende for hver eneste opgave er: Vi er ikke færdige, før både kunden og vi selv er tilfredse! 

Områder vi arbejder med

Hos Blåvand El-Center har vores faglærte personale en lang række kompentencer indenfor

  • el-installationer, landbrugsinstallationer
  • sommerhusinstallationer, industriinstallationer
  • varmepumper
  • hårde hvidevarer
  • tyverialarmer
  • og meget mere.

Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut igennem hele processen. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.

Egen butik i Blåvand

I vores butik i Blåvand står vores kompetente og erfarne personale klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af forskellige lamper, hvidevarer, støvsugere, køkkenudstyr og meget andet. Vi har alt lige fra støvsugerposer til lyskilder (pærer), samt mange forskellige slags batterier til bl.a. kamera og fjernbetjening. Du kan også finde både fjernsyn, DVD-maskiner og radio herunder reservedele til disse.

Vi har også alt i små el-artikler lige fra forlængerledninger og stikpropper til kontakter og HDMI-kabler.

Vi laver nye nøgler

Foruden dette benytter vi os også af vores nøglemaskine til fremstilling af ekstra nøgler til dit hus, sommerhus eller andet. Hos os kan du også aflevere dine brugte batterier, så vi sørger for, at de kommer det rigtige sted hen.

Vi er i stand til at skaffe rigtig mange andre varer hjem end dem, der netop befinder sig i vores eget udvalg. Så kig ind i vores butik, så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige løsning.

Sådan arbejder vi

V arbejder i øjenhøjde med vores kunder. Sammen kombinerer dine ideer og ønsker med kompetent rådgivning og godt håndværk. Vores fornemste opgave er, at hjælpe med at realisere dine drømme. Når vi inviteres indenfor hos virksomheder eller private hjem udfører vi vores arbejde professionelt, respektfuldt og til tiden.

1. Indledende dialog

Vi starter ud med en indledende dialog, hvor du kan lære os at kende og omvendt. Det er vigtigt for begge parter at der skabes tillid, så vi sammen kan skabe de bedste resultater baseret på dine drømme og vores håndværk. Den indledende dialog varierer efter projektets type og størrelse. Målet er at du kan blive helt tryg ved processen.

2. Planlægning

Et godt renoverings- eller byggeprojekt starter med god planlægning baseret på dialog og afstemninger af forventningerne. Forud for alle voers projekter ligger et grundigt forarbejde, hvilket er din sikkerhed for et godt resultat. Vi får et overblik over projektet og beregner de tidsmæssige og økonomiske perspektiver.

3. Installationsprocessen

Vi koordinerer og styrer forløbet under hele installationsprocessen. I installationsprocessen overlader du ansvaret til os, så du kan slappe af. Sammen afholder vi opfølgende møder, hvor vi gennemgår eventuelle tilpasninger og ændringer. Projektet overleveres til tiden efter endt arbejde, hvor alle små detaljer er gennemgået med kunden.

Over 20 års erfaring

Blåvand El-Center er en professionel elektriker i Blåvand. Vi yder professionelt arbejde indenfor al el-arbejde og entrepriseopgaver. Vi er stolte af vores 20 år i branchen, hvilket betyder at vi i dag kan kombinere solide håndværkstraditioner med nyeste trends og teknikker for at skabe de bedste resultater.

Skal vi arbejde sammen?

Har du et projekt, hvor du ønsker rådgivning, sparring eller et tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende til en indledende dialog over en kop kaffe. Sammen kan vi tage en uformel snak om dine muligheder, forventninger og drømme. Vi tror på, at gode kunderelationer er baseret på ærlighed, kompetencer og faglig stolthed.

Vi har brugt Blåvand El-Center til at installere varmepumpe i vores sommerhus. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og vi kan anbefale Blåvand El-Center.

Birthe Thomsen

Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.