fbpx

El-installationer til privat og erhverv

Vi laver nye el-installationer ved både total renoveringer og nybyg. Vi udfører små og store opgaver. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder snak i dag.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Eksperter i el-installationer

Vi har stor ekspertise inden for el-installationer og er altid klar på at give Dem et godt tilbud, hvis De ønsker nye installationer, fx når De bygger nyt hus.

Vi har også stor erfaring med el-installationer til både større og mindre ombygninger og tilbygninger.

Elektriker til alle typer opgaver

Blåvand El-Service er en alsidig virksomhed. Vi holder til i Blåvand, men vores elektrikere dækker hele vores område ned til Esbjerg og Varde. Det betyder, at vi hurtig kan rykke ud, hvis du akut mangler en elektriker.

Ved ved, at det kan være akut, når man har problemer med el. Derfor har vi 24 timers døgnvagt, som du kan kontakte. 

En alsidig virksomhed

Hos Blåvand El Center er vi vant til at udføre mange forskellige typer opgaver. Opgaverne kan variere alt lige fra installering af nye stikkontakter, opsætning af lamper, føring af ledning, renovering af huse eller energioptimering. 

Ved simple opgaver kan vi ofte give dig et tilbud over telefonen. Andre gange er det nødvendigt, at vi sender en el-installatør ud til dig for at vurdere opgaven. Dette sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget. 

Vi laver alt indenfor el-service

Vi kan lave alt lige fra skift af en sikring til større opgaver, som kræver teknisk snilde og høj faglig ekspertise. Blåvand El-Center kan med andre ord varetage både simple og komplicerede opgaver. 

Alle vores medarbejdere er dygtige og veluddannede elektrikere. Vi tør godt love, at du er garanteret solide løsninger af meget høj kvalitet, hver eneste gang du samarbejder med os. 

 

Hvorfor skal du vælge Blåvand El Center?

Hos Blåvand El Center sætter vi den personlinge kontakt i fokus. Tryghed og tillid er to vigtige ord for os. Du er i trygge hænder, når du overlader opgaverne til os.

Hos Blåvand El-Center er du ikke bare et fakturanummer. Du får professionel råd og vejledning fra start til slut igennem hele processen. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – Kontakt os i dag.

Hvad koster en elektriker?

Som din elektriker tilbyder vi dig gerne en aftale om fast service af f.eks. varmepumper og vedligeholdelse. Dette er en service som især er attraktiv for erhverv og institutioner, men også private kan have glæde af sådan en type aftale. 

På denne måde er du sikret jævnlige besøg af en el-montør, så du med ro i maven ved at alle el-installationer fungerer perfekt.

Professionel rådgivning

Har du brug for professionel rådgivning? Vores mange år i branchen betyder, at vi har opbygget solid viden indenfor industriinstallationer – viden som vi elsker at dele ud af.

Har du spørgsmål eller ønsker du professionel vejledning omkring dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder. 

 

Stor tak til Blåvand El-Service for altid at være til rådighed, når man mangler en elektriker.

Betinna Poulsen


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.