fbpx

Vi forhandler, leverer og servicerer hårde hvidevarer

Vi har kompetent personale siddende ved telefonen til at hjælpe Dem med at løse små problemer, mens vores dygtige og erfarne elektrikere er klar til at rykke ud, hvis problemet kræver service eller reparation.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Eksperter i hårde hvidevarer

Vi både forhandler, leverer, reparerer og servicerer diverse hårde hvidevarer lige fra opvaskemaskine og komfur til vaskemaskine og tørretumbler. Vi har kompetent personale siddende ved telefonen til at hjælpe Dem med at løse små problemer, mens vores dygtige og erfarne elektrikere er klar til at rykke ud, hvis problemet kræver service eller reparation.

Forhandler & service af hårde hvidevarer

Hvis du oplever problemer med dine hvidevare, tøv da ikke med at kontakte os. Desuden sælger vi også reservedele til stort set alle hvidevare modeller. Vi har mulighed for at skaffe rigtig mange forskellige hvidevarer, hvis den du har i tankerne ikke findes blandt vores eget udvalg i butikken.

Vi hjælper fra start til slut

Vi fjerner også gerne dine brugte hvidevarer og tilslutter de/den nye. Det er der især mange af de sommerhusejere, som bor langt fra deres sommerhus, der benytter sig af. På den måde behøver du ikke at gøre andet end ringe til os, så sørger vi for, at de gamle hvidevarer er fjernet og de nye tilsluttet, til mindst mulig gene for dig eller dine gæster/lejere.

Hvad koster nye hårde hvidevarer?

Der findes mange forskellige typer og mærker af hårde hvidevarer. Pris og kvalitet hænger altid sammen – også i dette tilfælde. I dag er der meget fokus på at vælge energivenlige hårde hvidevarer, som både gavner vores miljø og din pengepung.

Vi er eksperter på områder, og vi er altid klar på at hjælpe dig. Hos Blåvand El Center vejleder vi dig professionelt hele vejen.

Hvorfor skal du vælge Blåvand El Center?

Hos Blåvand El Center sætter vi den personlinge kontakt i fokus, når du skal vælge nye hårde hvidevarer. Hos os er du ikke bare et nummer i køen i en online handel.

Hos Blåvand El-Center er du ikke bare et fakturanummer. Du får professionel råd og vejledning fra start til slut igennem hele processen. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – Kontakt os i dag.

Køb hårde hvidevarer online eller fysisk butik

Slip for bøvl og besvær ved at bestille dine hårde hvidevarer online. Hos Blåvand El Service kan vi leverer dine nye hårde hvidevarer direkte til døren, og vi hjælper dig gerne med opsætning af dine nye hårde hvidevarer.

Med andre ord: Du slipper for bøvl og besvær, når du køber dine nye hårde hvidevarer igennem Blåvand El Center – vi tager tom emballage med retur.

Professionel rådgivning

Hos Blåvand El-Center er vi specialister i hårde hvidevarer. Vi har mange års erfaring og “know how” i branchen, som kommer dig tilgode, når du skal købe nye hårde hvidevarer. 

Overvejer du at få installeret hårde hvidevarer, så er du velkommen til at kontakte os. Sammen tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder. 

Vi har købt nye hårde hvidevarer hos Blåvand El Center, hvilket vi er meget tilfredse med.

Signe T. Sørensen, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.