fbpx

Vi udfører opgaver indenfor industriinstallation i alle størrelser.

Hos Blåvand El Center udfører vi installationsopgaver lige fra mindre komplekse industri installationer til de mere avancerede installationer i forbindelse med renovation, tilbygning og opførelse af nybyg.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Eksperter i industri installationer

Udover vores store ekspertise inden for almindelige el-installationer og sommerhusinstallationer, har vi også rigtig mange erhvervskunder. Det giver os god erfaring inden for installationer i industri. Vi både fejlfinder, reparerer og servicerer industriinstallationer.

Altid 24 timers døgnvagt

Opstår der et akut problem, kan vores døgnvagt altid kontaktes i alle døgnets 24 timer. Det sikrer dig, at din virksomhed eller fabrik altid hurtigt kan komme op at køre igen, hvis der skulle opstå problemer med maskiner eller installationer.

Vi hjælper fra start til slut

Hos Blåvand El Center skaber vi løsninger til alle former for byggeri, beboelse, infrastruktur og industrianlæg. Vi har de nødvendige kompetencer og “know how” til at udføre en lang række af opgaver.

Vores team af dygtige installatører har stor erfaring og en omfattende liste af kompetencer til at skabe de bedste løsninger for dig. Dette giver dig en sikker og optimal drift – både økonomisk og klimamæssigt.

Vi tager ansvar for dit projekt

Hos Blåvand El Center tager vi ansvar. Det betyder, at vi påtager os opgaven fra start til slut, herunder projektering, udførelse og dokumentation. Vi har erfarne og kompetente elinstallatører, der kan varetage dimensionering af elinstallationer herunder spændingsfald, kabeldimensionering og meget mere.

Hvorfor skal du vælge Blåvand El Center?

Hos Blåvand El Center sætter vi den personlinge kontakt i fokus. Tryghed og tillid er to vigtige ord for os. Du er i trygge hænder, når du overlader opgaverne til os.

Hos Blåvand El-Center er du ikke bare et fakturanummer. Du får professionel råd og vejledning fra start til slut igennem hele processen. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – Kontakt os i dag.

Industriinstallationer er vores kerneområde

Vi har mange års erfaring og “know how” indenfor industriinstallationer. I gennem årene har vi opbygget en solid viden og kendskab til industriinstallationer, hvilket i dag gør os til en naturlig samarbejdspartner. 

Vi kan med vores 24 timers døgnservice hurtig rykke ud til hele lokalområdet omkring Esbjerg, Oksbøl, Varde og Blåvand. 

Når du vælger Blåvand El-Service er du altid sikret en samlet og fremtidsorienteret løsning. 

Professionel rådgivning

Har du brug for professionel rådgivning? Vores mange år i branchen betyder, at vi har opbygget solid viden indenfor industriinstallationer – viden som vi elsker at dele ud af.

Har du spørgsmål eller ønsker du professionel vejledning omkring dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder. 

 

Vi har fået solid sparring og rådgivning i forbindelse med vores nye maskinpark. Vi vil derfor gerne give Blåvand El-Center vores anbefaling.

Thomas Høgh


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.