fbpx

Vi tilbyder montering af ladestander til elbiler

Vi autoriseret elinstallatør med speciale i montering af ladestandere til elbiler.
Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Ladestander til elbil i hjemmet

Skal du have monteret en ladestander til din elbil, så er Blåvand El-Center et oplagt valg.

Vi har både erfaring og know how til at montere ladestander til din elbil. Lad os tage en uforpligtende snak i dag.

Hos Blåvand El-Center er vi eksperter i installation af ladestationer og ladebokse til elbiler. Uanset om du skal bruge en ladestation i dit eget hjem, i sommerhuset eller i virksomheden, så klarer vi opgaven. 

Vores erfarne elektrikere hjælper dig med montering og installation af ladestandere til alle typer elbiler. Vi rådgiver og undersøge eksisterende forhold i din el-installation for at finde ud af, hvordan vi løser opgaven på bedst mulige måde.

Ladestationer til private hjem

Når du har købt en elbil skal du have montereret en ladeboks derhjemme. Der findes flere forskellige typer ladebokse på markedet.

Hos Blåvand El-Center hjælper vi med råd og vejledning gennem hele processen, så du får den bedste løsning til dine behov. 

Ladeboks til virksomheder

Har du en virksomhed og ønsker du at tilbyde dine medarbejdere eller kunder opladning af elbiler, så du velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den bedste løsning, så du får den optimale løsning til din virksomhed.

 

Derfor skal du vælge Blåvand El-Center

Hos Blåvand El Center sætter vi altid den personlige kontakt i fokus. Tryghed og tillid er to vigtige ord for os. Du er altid i trygge hænder, når du overlader opgaven til os.

Vores erfarne elektrikere sørger for en korrekt og sikker installation af ladestation hjemme hos dig. Vi sørger selvfølgelig for at løsningen opfylde de krav bilproducenterne stiller i deres egne garantier. 

Når vi har forladt din adresse, så er du klar til at lade din nye elbil – præcis som det passer dig. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – Kontakt os i dag.

Opladning med privat ladeboks

I dag findes der flere udbydere af ladebokse til private hjem både til elbil og plugin-hybrid. Når du har en privat ladeboks, så har du ikke en abonnementsaftale hos en udbyder. Derimod bruger du den el-aftale, du allerede har i husstanden.

Du er derfor ikke afhængig af at finde en ladestander fra din udbyder for at kunne lade når du er på farten. Du er med andre ord mere uafhængig og kan oplade din elbil på forskellige ladestandere.

Installation af ladestander

Når du skal have installeret en ladestander, så skal en del af arbejdet udføres af en autoriseret elinstallationsvirksomheder. Det er vigtigt at være opmærksom på, om installationen er dimensioneret til den belastning, en opladning af elbil giver. 

Hos Blåvand El Center er vi autoriseret. Vi har mange års erfaring i know how i at installere ladestander til elbiler. Vi hjælper dig hele vejen, så du har en monteret og færdig ladestander, når vi forlader din adresse.

Stor tak til Blåvand El-Service for altid at være til rådighed, når man mangler en elektriker.

Betinna Poulsen


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.