fbpx

Elektriker til el installationer i dit sommerhuse

Vores elektrikere servicerer områderne omkring Blåvand, Ho, Vejers, Varde og Esbjerg. Vi kan være på din adresse indenfor kort tid.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Eksperter i sommerhuse

Vores beliggenhed i et meget besøgt sommerhusområde gør, at vi har fået rigtig stor erfaring i installationer til sommerhusene i Ho, Blåvand og Vejers.

Vi fejlfinder og reparerer ikke blot gamle installationer, men laver også komplette sommerhusinstallationer, som indeholder el-installationer, radio/tv, alarminstallation, varmepumpe, centralstøvsuger samt internet.

Elektriker til mindre opgaver

Vi kan også sagtens lave mindre installationer, hvis De ønsker fx internet eller alarm i Deres sommerhus i Ho, Vejers eller Blåvand. Vi dækker også bredere end dette område – så tøv ikke med at give os et kald.

Vi løser opgaver i alle sommerhusområder i Sydvestjylland lige fra Blåvand, Ho og Vejers til Jegum, Mosevrå og Grærup.

Sommerhusinstallationer

Hos Blåvand El Center laver vi el-installationer i sommerhus i et af Danmarks største feriehusområder. Området dækker over Blåvand, Ho, Vejers og Oksbøl.

Vi er dog ikke kun begrænset til disse feriehusområder, da vi også har små og store projekter i Varde og Esbjerg området. 

Med vores geografiske placering i Blåvand betyder det, at du kan ringe efter en lokal elektriker. 

Alt i el til dit sommerhus

Hos Blåvand El-Center udfører vi mange forskellige typer opgaver – alt lige fra gulvvarme med optænding hjemmefra via app, telefon eller sms til komplette el installationer på nye sommerhuse. 

Alle installationer udfører vi efter gældende regler uanset opgavernes størrelser. Vi udfører desuden de lovpligtige kvalitetsrappporter ved afslutning af hver opgaven.

Hvorfor skal du vælge Blåvand El Center?

Hos Blåvand El Center sætter vi den personlinge kontakt i fokus. Tryghed og tillid er to vigtige ord for os. Du er i trygge hænder, når du overlader opgaverne til os.

Hos Blåvand El-Center er du ikke bare et fakturanummer. Du får professionel råd og vejledning fra start til slut igennem hele processen. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – Kontakt os i dag.

Vi er eksperter i sommerhus-installationer

Vi har mange års erfaring og “know how” indenfor sommerhus-installationer. I gennem årene har vi opbygget en solid viden og kendskab til sommerhus-installationer, hvilket i dag gør os til en naturlig samarbejdspartner. 

Vi kan med vores 24 timers døgnservice hurtig rykke ud til hele lokalområdet omkring Esbjerg, Oksbøl, Varde og Blåvand. 

Når du vælger Blåvand El-Service er du altid sikret en samlet og fremtidsorienteret løsning. 

Professionel rådgivning

Har du brug for professionel rådgivning? Vores mange år i branchen betyder, at vi har opbygget solid viden indenfor industriinstallationer – viden som vi elsker at dele ud af.

Har du spørgsmål eller ønsker du professionel vejledning omkring dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder. 

 

Vi har fået solid sparring og rådgivning i forbindelse med vores nye maskinpark. Vi vil derfor gerne give Blåvand El-Center vores anbefaling.

Thomas Høgh


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.