fbpx

Vi søger løbende nye medarbejdere

Vil du være en del af et dynamisk og fagligt dygtigt team? Så er det måske dig vi søger. Hold øje med denne side, hvor vi løbende slår ledige stillinger op.

Om Blåvand El-Center

Hos Blåvand El-Center er medarbejderne kernen i vores gode ry. 

Blåvand El-Center er i rivende udvikling. Vi søger derfor løbende nye medarbejdere til vores fagligt dygtige team. Som en del af teamet vil du blive udfordret fagligt i spændende opgaver.

Du vil løbende blive tilbudt kurser og uddannelse, hvis du ønsker dette. Vi hjælper dig med at udvikle dig endnu mere på det faglige niveau.

Skulle vi ikke have et ledigt job indenfor dine kompetencer, så er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi vil hurtigst muligt efter modtagelse kigge på dine kvalifikationer for at finde ud af om der skulle være et godt match mellem os. 

I din uopfordret ansøgning ser vi gerne, at du fortæller om dig selv og dine faglige kompetencer, samt din motivation for at skrive en uopfordret ansøgning til os.

Fortæl os gerne om din erfaring fra tidligere, og hvad du kan bidrage til hos Blåvand El-Center. Vi glæder os til at modtage en uopfordret ansøgning fra dig. 

El arbejde

Vores kvalificerede elektrikere er alle faglærte og yderst professionelle. Vi har både erfaring og “know how” til at hjælpe dig godt i mål. Lad os tage en snak om dine muligheder.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper og energioptimerede løsninger. Overvejer du en tidssvarende og miljøvenlig varmepumpe, så lad os tage en snak om dine muligheder i dag. Der kan være rigtig mange penge at spare på din varmeregning.

Blåvand El-Center A/S søger teamleder, elektrikere og kølemontører 

Du indgår i et fagligt dygtigt team, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi er en virksomhed i rivende udvikling især indenfor grøn energi. 

Blåvand El-Center A/S er Blåvands lokale El-Installatør, der både driver elektrikerforretning samt El-Salg butik fra domicilet i Blåvand.

 

Bag om Blåvand El-Center

Bag Blåvand El-Center finder du Richard Skak som er autoriseret el-installatør. Vi er en virksomhed i vækst, som hver eneste dag forsøger at optimere rammerne for vores virksomhed til gavn for både medarbejdere, kunder og andre interessenter. 

I dag beskæftiger vi et team på 16 dygtige og engagerede medarbejdere. 

Lad os ringe dig op

Vil du høre mere om ledige stillinger eller ønsker du at snakke med os? Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.