fbpx

Skal vi arbejde sammen?

Vi arbejder professionelt og målrettet baseret på de nyeste trends. Vi er konkurrencedygtige på prisen. Lad os tage en uformel snak i dag.

Om Blåvand El-Center

Vores medarbejdere er kernen til vores gode ry.

Vores medarbejdere har meget brede kompetencer, da der sjældent er to dage der er ens på vestkysten. De rykker ud til el-arbejde langs hele vestkysten med fokus på nærområderne – Blåvand,  Ho, Oksbøl, Jegum, Vrøgum, Vejers og Varde.

Vi har egen butik og samarbejder med andre håndværkere, så vi kan lave projektforslag til selv de mest avancerede ønsker.

Vi rådgiver dig igennem hele dit projekt. I hele forløbet lægger vi vægt på samarbejde og dialog med kunden.

Kvalitetshåndværk og professionalisme er nøglebegreber for vores virksomhed. Vi er medlem af Dansk Byggeri, som sikrer, at arbejdet er omfattet af Byg Garantiordningen. Du er velkommen til at komme forbi vores værksted eller kontakte os telefonisk.

El arbejde

Vores kvalificerede elektrikere er alle faglærte og yderst professionelle. Vi har både erfaring og “know how” til at hjælpe dig godt i mål. Lad os tage en snak om dine muligheder.

Varmepumper

Vi er eksperter i varmepumper og energioptimerede løsninger. Overvejer du en tidssvarende og miljøvenlig varmepumpe, så lad os tage en snak om dine muligheder i dag. Der kan være rigtig mange penge at spare på din varmeregning.

Mission

At levere suveræne håndværks løsninger af højeste kvalitet, unik rådgivning og uovertruffen kundeservice, som tiltrækker og fastholder vores kunder, motiverer dygtige medarbejdere til at udvikle sig, og bidrager til vores og vores samarbejdspartneres fælles succesoplevelse.

Vision

Vi vil være den foretrukne leverandør af el opgaver i Blåvand og omegn. Vi vil være anerkendt som en virksomhed med stærkt arbejdsmiljø, der skaber spændende rammer for udvikling af vores  medarbejdere.

 

Værdier

Kvalitetsbevidst: Vi leverer en høj kvalitet, og vi har fokus på at bygge hele løsninger ved hjælp af den nyeste teknologi og med plads til nytænkning. Tillidsfuld: Vores kunder og samarbejdspartnere kan stole på os, vi gør som vi siger, og vi overholder vores aftaler. Viljen til at vinde skaber evnen til at kunne: Vi lytter til vores kunder og leverer løsninger, der imødekommer eller overgår deres forventninger.

Bag om Blåvand El-Center

Bag Blåvand El-Center finder du Richard Skak som er autoriseret el-installatør. Vi er en virksomhed i vækst, som hver eneste dag forsøger at optimere rammerne for vores virksomhed til gavn for både medarbejdere, kunder og andre interessenter. 

I dag beskæftiger vi et team på 16 dygtige og engagerede medarbejdere. 

Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.