fbpx

Spar på energien med en varmepumpe

Vi er eksperter i energivenlige varmepumper. Spar på dine varmeregning fremover med en ny varmepumpe.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld feltet til højre, så kontakter vi dig hurtigst.

Tak for din henvendelse - vi vender tilbage hurtigst!

Eksperter i varmepumper

Vores ekspertiseområde omfavner også både salg, levering og montering af A-mærkede (energivenlige) varmepumper. Desuden yder vi også den service at levere samt montere SMS- eller WIFI-styring til Deres varmepumpe.

Ved denne service har De mulighed for at få en SMS, hvis temperaturen bliver for lav, HFI relæet slår fra, eller hvis der opstår strømssvigt. Denne tjeneste giver Dem ligeledes mulighed for at hæve og sænke temperaturen i huset imellem 10oC og 24oC.

Entrepriseopgaver

Vi forsøger at imødekomme alle ønsker til A-mærkede varmepumper samt løse alle opgaver, vi bliver stillet overfor i den forbindelse.

Vi oplever som oftest opgaver i Blåvand, Vejers, Ho, Oksbøl, Mosevrå, Vrøgum, Jegum og Grærup, men også adresser, der ligger længere væk fra vores firma. 

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg, hvor du udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme din bolig eller sommerhus.

Varmepumper bruger el. Alligvel de er ofte langt mere miljøvenlige og økonomiske end almindelig varme. En god varmepumpe bruger kun omkring en fjerdedel af den el, som f.eks. en el-radiator bruger til at opvarme en bolig med. 

Hvad koster en varmepumpe?

I dag findes der mange slagsvarmepumper på markedet. Prisen afhænger af både dine krav, samt hvilken varmepumpe du ønsker.

Væske til vand varmeanlæg er en dyrere løsning at etablere end de luftbaserede varmepumpeanlæg. En luft til luft varmeanlæg med varmepumpe er en billigere løsning, fordi den ikke er så kompliceret at montere. 

En varmepumpe er en investering. Tilbagebetalingstiden for en luft til luft og luft til vand varmepumpe er ca. 3-5 år. 

 

Hvorfor er en varmepumpe en god investering?

Hvis du gerne vil spare på din varmeregning og gøre noget godt for vores klima, så er en varmepumpe en god investering for dig.

Du kan faktisk spare helt op til 12.000 kroner om året på din varmeregning ved at skifte dit gamle olie- eller naturgasfyr ud med en ny varmepumpe. 

Årsagen til den store besparelse er, at en varmepumpe udbytter den allerede eksisterende energi tre gange bedre end andre former for opvarmning. 

Den største besparelse på din varmeregning finder du ved at skifte til et væske til vand varmeanlæg, som er den mest effektive varmepumpe. 

Jordvarme pumpe

En jordvarme pumpe eller væske til vand-pumpe udnytter varmen, der findes i jordens øverste lag. Jordvarmen ledes til varmepumpen gennem et væskefyldt slange, som befinder sig cirka en meter under jorden. 

Du kan således bruge varmen til opvarmning af brugsvand eller til rumopvarmning via enten gulvvarme eller radiator.

Rådgivning

Hos Blåvand El-Center er vi specialister i varmepumper. Vi er godkendt hos Kvalitetsordningen for Varmepumpeinstallatører. 

Overvejer du at få installeret en varmepumpe, så er du velkommen til at kontakte os. Sammen tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder. 

Vi købte nye varmepumper af Blåvand El-Center, og vi fik dem efterfølgende monteret i vores sommerhus. Det har været en god oplevelse, og vi kan derfor varmt anbefale Blåvand El-Center.

Kirsten Jensen


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.